"Смачна Хатинка" запрошує у гості

Дата: 28.04.2018 14:07
Кількість переглядів: 846

Фото без опису28 квітня в нашому місті Яготині по вул. Незалежності, 118 відкрилася пекарня-кондитерська, дитяче кафе «Смачна Хатинка». Власниця закладу, пані Марія вирішила, що діти теж мають право на затишне та яскраве місце для відпочинку та святкування. І, головне – свят у дітлахів повинно бути багато. Бо дитинство минає миттєво. А зробити його яскравим повинні саме дорослі. 

У новому закладі можна скуштувати торти та тістечка, піцу та пироги, хліб та булочки, пончики та пиріжки, насолодитися чаєм або духмяною арабікою, або замовити торти та караваї.

На території «Смачної Хатинки»  встановлена літня тераса, а для зовсім маленьких відвідувачів облаштована ігрова зона. 

На відкриття завітав і представник Яготинської міської ради, який від імені міського голови привітав власницю закладу Марію Роговець з відкриттям чудового кафе у нашому з Вами рідному місті.

«Дозвольте подякувати від імені Наталії Миколаївни за відкриття дитячого кафе, бо діти – це майбутнє і саме завдяки Вам вони матимуть змогу знайти на свій смак різноманітні смаколики, а дорослі насолодитися духмяною арабікою. Ви підійшли творчо, створили цілий «малий всесвіт» для дітлахів, де вони будуть збиратися та проводитимуть час з батьками, друзями та ще отримуватимуть насолоду та задоволення, бо радість в очах дітей – це найвища нагорода за Вашу працю та зусилля. Процвітання Вашому закладу, успіхів, добробуту та багато вдячних відвідувачів!», - наголосив працівник міської ради.

Пані Марія урочисто  перерізала червону стрічку біля в ходу у щойно відкритий дитячий заклад і до кафе зайшли перші відвідувачі. 

Тож тепер в місті є пекарня-кондитерська, дитяче кафе «Смачна Хатинка», яку приємно буде відвідати мешканцям та гостям Яготина та, звичайно дітям.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора