Особистий прийом громадян

Дата: 07.02.2018 14:07
Кількість переглядів: 562

Фото без опису07 лютого міський голова Н.М. Дзюба провела особистий прийом громадян, під час якого до очільниці міста звернулись яготинці з питань: житлової політики, комунального господарства, транспорту, проведення урочистих та святкових заходів, діяльності засобів масової інформації, соціального захисту населення, благоустрою міста Яготина.

В ході особистого прийому яготинці отримали роз'яснення та необхідні консультації, а відповідальним працівникам міської ради були надані відповідні доручення.

До секретаря Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук звернулись громадяни щодо соціального захисту населення, надання характеристик та обстеження житлово-побутових умов депутатами Яготинської міської ради VII скликання.

Також до міської ради в телефонному режимі звернулись жителі міста Яготина стосовно очищення міста від снігу, проведення асфальтування вул. Поштова. Відповідальні працівники надали роз’яснення громадянам.

Додатково інформуємо, що за телефоном 5-53-58 жителі міста мають змогу звернутись за допомогою до Яготинської міської ради у вирішенні проблемних питань, відповідно до чинного законодавства.

Протягом робочого дня працівники відділу Яготинської міської ради видають довідки та надають громадянам роз’яснення з різних питань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора