Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 12.04.2018 14:00
Кількість переглядів: 493

12 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби. 

Члени виконавчого комітету затвердили проектну документацію на проведення капітального ремонту дороги по вулиці Кривоноса в м. Яготин. Було розглянуто підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 1 квартал 2018 року та внесено пропозицію розглядати на засіданні виконавчого комітету Яготинської міської ради звіти керівників комунальних підприємств Яготинської міської ради за кожен квартал роботи.

Також членами виконавчого комітету затверджено Положення про порядок надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг на території міста Яготин.

Відповідно до звернення голови установчих зборів громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «ХОЛСМ», члени виконкому погодили наданий статут. Було встановлено розмір пайової участі фізичній особі-підприємцю у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин.

В ході засідання члени виконкому розглянули документи та прийняли рішення про присвоєння та зміну поштових адрес; про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготин; про надання дозволів на виїзну торгівлю на території міста; про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготин.

Наостанок засідання міський голова Н.М. Дзюба наголосила присутнім, що розпочався двомісячник благоустрою, санітарної очистки та озеленення міста Яготин та закликала всіх долучитися до цієї справи. Наталія Миколаївна також зазначила, що договір на вивезення сміття можна заключити з КП Яготинської міської ради «Комунальник» на протязі року. Адже чистота та охайність нашого міста залежить від кожного з нас.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора