Участь у практикумі

Дата: 06.02.2018 14:15
Кількість переглядів: 461

Фото без опису06 лютого  Яготинський міський голова Н.М. Дзюба та начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради О.М. Кудрявський взяли участь у практикумі Асоціації міст України на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, грантових, позик та коштів ДФРР», що реалізується в рамках проекту «ПУЛЬС».

Відкрив практикум виконавчий директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України Гаррі Гаральдович Мартін.

Представник відділення Асоціації міст України Тетяна Миколаївна Ревенко ознайомила присутніх з основними вимогами законодавчих та нормативно-правових актів до підготовки інвестиційних проектів та з особливостями їх застосування органами місцевого самоврядування.

Надалі представник департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації доповів про особливості підготовки та подання інвестиційних проектів, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Представники Київського регіонального відділення АМУ, Пісківської та Великодимерської селищних рід ознайомили присутніх з підготовкою проектів, які можуть реалізуватися за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад.

З можливостями, вимогами, основним переліком та з іншими джерелами фінансування інфраструктурних та інвестиційних проектів, а також щодо співпраці з інституціями розвитку громад проінфорувала модератор практикуму Тетяна Миколаївна Ревенко.

На завершення відбувся діалог учасників, під час якого присутні отримали відповіді на поставлені запитання. 

Підвів підсумки семінару виконавчий директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України Гаррі Гаральдович Мартін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора