Засідання тридцять восьмої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання

Дата: 01.08.2018 14:17
Кількість переглядів: 445

Фото без опису06 вересня 2018 року об 11.00 відбудеться засідання тридцять восьмої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд сесії міської ради винесено питання:

1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Яготина за ІІ квартал 2018 року.

2. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» Стріхи А.В. про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

3. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» Білаша О.В. про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

4. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинське ВУ ВКГ» Дзюби М.І. про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

5. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» Білаша В.М. про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

6. Про звіт головного редактора Комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

7. Про звіт начальника спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» Смаглія І.М. про роботу підприємства за ІІ квартал 2018 року.

8. Про штатний розпис СКП «Ритуал».

9. Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Яготин інженерних мереж – водопроводів та оглядових колодязів вуличних водопровідних кооперативів міста Яготин.

10. Про зміну назви вулиці Фурманова в м. Яготині Київської області.

11. Про затвердження Порядку організації виїзної торгівлі, виставкової діяльності та проведення ярмарок у м. Яготині.

12. Про доцільність створення фонду депутата Яготинської міської ради.

13.Земельні питання.

14.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора