ЗРОБИМО МІСТО ЧИСТИМ!

Дата: 30.04.2018 14:17
Кількість переглядів: 509

Фото без описуУ час, коли свята приходять у наші домівки, важливо, щоб не лише на приватних територіях було чисто і приємно, а й у зелених куточках міста, на узбіччях доріг і вздовж міських вулиць. У період святкувань тепла погода збирає всіх у лісах, паркових зонах і гаях. Одні мчать на пікніки, інші – на співи й забави. Щоб панувала відповідна атмосфера, у місті Яготин небайдужі жителі нашого рідного міста Яготин провели сьогодні прибирання паркової зони від кафе «Стара Брама» до стадіону «Колос». При цьому панувала дружня атмосфера та гарний настрій.

Хочеться виразити щирі слова вдячності Юлії Мостовій за організацію акції, Олександру Задорожньому, який не лише прийняв участь, а й забезпечив всім необхідним інвентарем учасників, КП «Комунальник» за надану техніку, та всім небайдужим жителям нашого міста, які долучилися сьогодні до прибирання разом з дітками, та довели, що можна очистити природу від непотрібного сміття!

Також хочеться виразити слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашого міста і вносять посильний внесок в покращення його благоустрою.

Ціна ошатності нашого міста може залежати не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок в місті як у власній домівці залежить від кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора