Шановні жителі міста Яготина!

Дата: 25.04.2019 14:18
Кількість переглядів: 1691

Фото без описуПершим кроком жителів міста  до покращення стану благоустрою в Яготині, зменшення стихійних смітників та покращення санітарного стану на території міста є укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів. Їх вивіз здійснюється спеціалізованою організацією – КП «Комунальник», на основі спеціально розроблених схем та графіків вивозу, із урахуванням потреб, об’єму відходів та побажань жителів міста.

Також зазначене передбачено діючими нормами чинного законодавства, зокрема Законом України «Про відходи»Правилами  благоустрою та утримання територій у м. Яготин, затверджених рішенням Яготинської міської ради.

В зв'язку з вище викладеним повідомляємо, що обов'язкове укладення договорів на вивезення сміття не лише прописано нормами діючого законодавства, а й потреба в дотриманні нашого міста в чистоті та порядку.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради № 167 від 27.11.2018  вартість вивезення ТПВ (твердих побутових відходів) від мешканців приватного сектору становить 83,40 грн. за 1 м3 (10 грн. за 1 місяць з однієї особи, що проживає у будинку).

Тож  інформуємо, що укласти договори на вивіз сміття  Ви можете щоденно (крім вихідних) з  8-00 до 16-00 години, звернувшись до КП «Комунальник» за адресою: м. Яготин вул. Сікорського Ігоря, 4 (вул. Щорса, 4), телефоном 2-20-96.

При укладенні договору необхідно мати інформацію про кількість зареєстрованих осіб у житловому будинку (будинкова книга).

 

З повагою                                                             

Адміністрація КП «Комунальник»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора