До уваги громадян !

Дата: 29.12.2018 10:33
Кількість переглядів: 635

Фото без опису04.12.2018 службою державного пожежного нагляду спільно з дільничним інспектором поліції, депутатами міської ради, представником управління газового господарства, енергонагляду, відділу освіти провели позапланове комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору мікрорайону «Стара аптека» в м. Яготині.

В ході відпрацювання було встановлено, що на території мікрорайону не на всіх будинках встановлені адресні покажчики, що ускладнює пошуки потрібного об’єкта.

Велику проблему складає відсутність номерних табличок та адресних вказівників для працівників швидкої допомоги та правоохоронних органів, коли вони витрачають час на пошуки потрібного будинку, і часом ці пошуки вимірюються людським життям.

Шановні мешканці м. Яготина!

Насамперед пам'ятайте, що адресна табличка виконує дуже важливу практичну роль - Ваш будинок повинні легко знаходити комунальні служби, листоноші, служби швидкої допомоги та працівники Державної служби надзвичайних ситуацій. Щиро бажаємо, щоб Вам це не знадобилося, але іноді від такої дрібниці може залежати людське життя.

Враховуючи цю сторону значення адресної таблички, бажано розташовувати табличку з назвою вулиці і номером вашого будинку на самому видному місці забору або будинку: якщо це перший або останній будинок вулиці, будинок розташований на перехресті - краще закріпити табличку на крайньому кутку, якщо Ваш будинок в центрі вулиці - розташуйте її на воротах (біля воріт) або на тій частині будинку, що легко проглядається від воріт. Не забувайте стежити, щоб вона не була перекрита деревами, якимись побутовими предметами або елементами архітектури.

Яготинська міська рада звертається до Вас з проханням – перегляньте свої таблички та місця їх встановлення. При необхідності поновіть або встановіть нові.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора