Пошук

"Міс Яготин - 2018"

Дата: 23.04.2018 14:34
Кількість переглядів: 892

Фото без опису21 квітня 2018 о 18:00 в Яготинському районному будинку культури, відбувся фінал конкурсу «Міс Яготин - 2018».

Вже чотири роки поспіль ми стаємо  свідками надзвичайного свята краси, в якому беруть участь найвродливіші, найпривабливіші, найсміливіші дівчата нашого міста. Насправді найкрасивішою дівчиною може бути кожна, адже справжня дівчина це зірка, планета, Всесвіт, якій може підкоритися світ, якщо вона сама цього захоче.

В цей день всі присутні поринули в атмосферу краси, грації та чарівності. Присутні були вражені не лише красою, а й надзвичайно цікавою конкурсно - концертною програмою за участі талановитих митців, музикантів, співаків та хореографів. На учасниць  конкурсу чекали  нелегкі випробування, які вони пройшли з гідністю. Дефіле юних кокеток щоразу зустрічали бурхливими оплесками і захопленими криками публіки. Битва краси, витонченості, гостроти розуму, артистичності, таланту була справді запеклою. Але журі все-таки вдалося визначити кращу з кращих, саму чарівну і привабливу.

Тож вітаємо Софію Матвійчук, яка стала "Міс Яготин - 2018", Вероніку Ахмадуліну, яка отримала титул першої віце - міс та Анастасію Пустовар, котра посіла почесне третє місце.

Як переможниці, так і всі учасниці були відзначені подарунками та призами. Зокрема, «Міс Яготин – 2018» від імені міського голови Наталії Миколаївни Дзюби був вручений сертифікат на туристичну поїзду.

Велика вдячність всім присутнім та учасницям за чудову атмосферу вечора. Також дякуємо спонсорам та партнерам надзвичайного свята краси та організаторам свята Євгенії Бєлоцькій та Лідії Андрієш за їх працю та активну життєву позицію.

Краса – це не тільки чудові зовнішні дані і граціозні рухи. Це – шарм і чарівність, розум та інтелект, гармонія душі, вміння жити у злагоді з собою та оточуючими, вміння своїми справами, своєю творчістю нести їм добро і радість. Учасниці конкурсу «Міс Яготин - 2018» красномовно підтвердили, що володіють всіма цими якостями і ними варто пишатися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора