Пошук

На відпочинок до міста-побратима Келераш, Республіки Молдова

Дата: 24.07.2018 14:38
Кількість переглядів: 555

Літні канікули для дітей – радість, для багатьох найцікавіше влітку – це можливість відпочити у таборі чи на морі. Для них – такий відпочинок - це море нових друзів, веселощі та спорт, свіже повітря і сила-силенна вражень на все життя. З цією метою міською радою була надана можливість для відпочинку дітей нашого міста у місті-побратимі Келераш, Республіки Молдова з метою виховання культурної особистості, ознайомлення дітей із історичною та культурною спадщиною країн ЄС та безпосередня євроінтеграція нашої молоді у світову спільноту та популяризації України на Єропейській карті.

22 липня 2018 року місто Келераш, Республіки Молдова відвідали діти-яготинці у рамках Договору про співпрацю міста Яготин та міста Келераш, як міст побратимів на найближчі 5 років.

Група дітей складається з 6 чоловік, супроводжує дітей директор Супоївського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ (ясла-садок)" Яготинської районної ради Київської області  Валентина Миколаївна Кудрявцева.

В дитячому таборі поблизу міста Келераш яготинці відпочивають разом з дітьми з інших країн. Цей відпочинок посилить та оновить ті дружні стосунки, які тривають між містами протягом тривалого часу. Приязність та щирість дітей інших націй вразила відпочиваючих.

Для дітей організовано цікаві екскурсії, різні майстер-класи, конкурси та подорожі за межі міста.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора