Засідання конкурсної комісії із визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів

Дата: 07.02.2018 14:38
Кількість переглядів: 613

Фото без опису07 лютого відбулось засідання конкурсної комісії із визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів під головуванням першого заступника міського голови С.О. Овчаренка.

У засіданні комісії взяли участь: відповідальний представник Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області В.А. Омельченко, депутати Яготинської міської ради VII скликання С.В. Галас та О.М. Кудрявський, в.о. завідувача сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Яготинської райдержадміністрації В.О. Криськов, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення діяльності апарату міської ради В.М. Пантелусь, працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлов та О.Є. Горшков.

Перший заступник міського голови С.О. Овчаренко ознайомив присутніх з процедурою підготовки та проведення конкурсу визначеною Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів.

Сергій Олександрович наголосив, що на засіданні виконавчого комітету 19 грудня 2017 року було прийнято рішення про проведення конкурсу із визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків у м. Яготині, а також опубліковано оголошення в газеті «Яготин – місто моє» 29 грудня 2017 року. Для бажаючих взяти участь у конкурсі інформація була розміщена на офіційному сайті Яготинської міської ради, в тому числі і про способи і місце отримання конкурсної документації.

Станом на 12 годину 29 січня 2018 року до виконавчого комітету Яготинської міської ради, який є організатором конкурсу, пропозицій не надійшло, про що було зафіксовано у протоколі конкурсної комісії.

Члени комісії по проведенню конкурсу  прийняли рішення оголосити проведення повторного конкурсу із визначення виконавця послуг по вивезенню побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків у м. Яготині, у зв’язку з відсутністю конкурсних пропозицій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора