Особистий прийом громадян

Дата: 29.08.2018 14:39
Кількість переглядів: 675

Фото без опису29 серпня міський голова Н.М. Дзюба провела особистий прийом громадян, під час якого до очільниці міста звернулись яготинці за допомогою у вирішенні питань, які потребували підтримки з боку представників влади. 

Зокрема облаштування дитячого майданчику по вул. Винниченка, надання житла особі, яка переселена з м. Горлівка, благоустрій дороги від магазину до вул. Коцюбинського, земельні спори тощо.

Заступник міського голови О.І. Федина консультувала громадян щодо реєстрації місця проживання дітей, які не досягли 16 років, щодо соціального захисту громадян, зокрема надання матеріальної допомоги жителям міста на лікування.

Жителі міста, які звернули на прийом до секретаря міської ради Т.І. Рубанчук отримали роз’яснення щодо відключення від мереж централізованого опалення, соціального захисту населення.

В ході особистого прийому яготинці отримали роз'яснення та необхідні консультації, а заступникам міського голови були надані відповідні доручення для подальшого реагування.

Протягом робочого дня працівники відділу Яготинської міської ради видавали довідки та надавали роз’яснення громадянам з різних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора