Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 26.11.2018 14:42
Кількість переглядів: 519

Фото без опису27 листопада 2018 о 16.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради винесено питання:

1. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІІ квартал 2018 року.

2. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІІ квартал 2018 року.

3. Про роботу Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІІ квартал 2018 року.

4. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІІ квартал 2018 року.

5. Про роботу Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІІ квартал 2018 року.

6. Про роботу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин – місто моє» за ІІІ квартал 2018 року.

7. Про організацію робіт по розчищенню території міста від снігу.

8. Про встановлення тарифів на  послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ), які надаються комунальним підприємством  Яготинської міської ради «Комунальник».

9. Про надання дозволу громадянину Березняку С.В. на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж земельної ділянки № 537 садового товариства «Супій».

10. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

11. Про зміну поштової адреси земельної ділянки по вулиці Незалежності, 59, квартира 1 у м. Яготині.

12. Про присвоєння самостійної поштової адреси земельній ділянці, що розташована по вул. Пирятинська, 3  у м. Яготині, яка належить гр. Крехну О.А.

13. Про присвоєння самостійної поштової адреси земельній ділянці для будівництва індивідуального гаража на вулиці Шевченка у м. Яготин, яка належить гр. Колеснику В. В.

14. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований на вул. Драгоманова, 26 в м. Яготині.

15. Про зміну поштової адреси квартирі № 2-а в житловому будинку на пров. Сінному, 2 в м. Яготині, яка належить громадянці  Юрченко О.А.

16. Про зміну поштової адреси житловому будинку на вул. Незалежності, 55-в в м. Яготині, яка належить громадянці  Штефан Н.В.

17. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований на вул. Філатова, 7 в м. Яготині.

18. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований на пров. Переяслівському, 31 в м. Яготині.

19. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований на вул. Чернишевського, 43 в м. Яготині.

20. Про визначення розміру пайової участі громадянки України Самокиші Ірини Миколаївни у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин при будівництві магазину в м. Яготині по вул. Незалежності, 103-а.

21. Про надання матеріальної допомоги учасникам АТО, які зареєстровані в м. Яготині.

22. Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

23. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора