Пошук

Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 29.01.2018 14:47
Кількість переглядів: 540

29 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Основне питання порядку денного наради, це – розчищення доріг міста від снігу.

Зокрема, керівник КП «Комунальник» А. В. Стріха наголосив, що вся снігоочисна техніка підприємства була задіяна з п’ятої години ранку аби мінімізувати не прості наслідки погоди в місті. 
Андрій Вікторович відзначив, що працівники підприємства минулого тижня виконували роботи і по розчистці пішохідного моста, що розташований поблизу навчально-виховного комплексу № 2, і по посипці міста піско-соляною сумішшю.
 
Залишається на пильному контролі міського голови і розчистка доріг, які перебувають на балансі Служби автомобільних доріг Київської області, зокрема:  вул. Незалежності, Шевченка, Переяслівська, Пирятинська, Київська, Вокзальна, Кільцева, Мічуріна, Шкільна площа, Привокзальна, Толбухіна, Робітнича (частково), Дарницька (частково), Поштова (частково), Толстого (частково).
 
Під час наради Наталія Миколаївна наголосила, що необхідно заключити одноразові договори з організаціями, а також підприємцями у кого в наявності спеціалізований транспорт для повного розчищення міста від снігу. Додатково міський голова відзначила, що протягом року  плануємо закупити додаткові спеціалізовані транспорти для уникнення подібних ситуацій в майбутньому.
 
Керівник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій відзначив, що на минулому тижні працівники спеціалізованого підприємства розчищали сніг на кладовищі для надання ритуальних послуг населенню в проведенні поховань.
 
Керівник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш поінформував, що з 22.01.2018 по 28.01.2018 працівники житлово-експлуатаційної контори виконували роботи:
- прочистка каналізаційних систем в будинках по вул. Шевченка, 237, 243, 251, Ветеранів, 7, провул. Говорова, 29, Довженка, 1а, 8, Незалежності, 82-а;
- по ремонту щитових електропостачання: провул. Говорова, 27, Довженка, 1-а, вул. Каштанова Алея, 2, Незалежності, 52, 82-а, Київська, 7, Ветеранів, 7, Робітнича, 15, Дарницька, 41;
- ремонт системи теплопостачання в багатоквартирному житловому будинку по вул. Шевченка, 245;
- заварювання водопроводу провул. Говорова, 29;
- вивезення ТПВ.
Олександр Володимирович додав, що спеціалізована техніка була задіяна на розчищенні прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків та території міста від снігу.
 
Керівник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш відзначив, що електрики підприємства працювали в штатному режимі.
 
Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба наголосив, що працівники водопровідно-каналізаційного господарства проводили роботи по розморожуванню аератора на водонапірній вежі масиву «Козловщина», а також розчистці 11 пожежних гідрантів.
 
Директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс відзначив, що працівниками стадіону виконували роботи по підготовці хокейного поля до відкриття.
 
В ході наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради. 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора