Цікаво, весело, незабутньо!

Дата: 01.07.2017 14:47
Кількість переглядів: 614

Фото без описуМабуть, кожна людина мріє подорожувати. Хтось бажає побачити панораму Парижа з невимовної височини Ейфелевої вежі, для когось найпрекраснішими є старовинні єгипетські гробниці разом з їхніми загадками і таємничими історіями, для когось - це мирний побут звичайного німецького містечка. Але, як то кажуть, аби досягти того, чого прагнеш, треба, по-перше, зробити все від себе залежне, по-друге, не боятися майбутніх труднощів.

Не побоялися труднощів далекої дороги і наші гості із зарубіжжя. Вже декілька років поспіль наші діти їздять до міста - побратима Калараш, Молдова. Тож цьогоріч уперше ми приймали дітей з Молдови.

Протягом всього перебування діти мали змогу поспілкуватися з очільником міста, ознайомитися з історією міста в історичному музеї та поспостерігати за виробництвом продукції нашого маслозаводу. Окрім цього на дітлахів чекало дві поїздки до столиці нашої країни. Учасники делегації мали змогу прогулятися головною вулицею України - Хрещатиком, відвідати Київський зоопарк та помилуватися квітковою виставкою "Японія очима українців", яка проходила на Співочому полі.

В день виходу газети, 30 червня, юні гості нашого міста разом з нашими дітками проведуть день на березі головної річки - Дніпра, і я впевнена, знайдуть нових друзів.

Наостанок спілкуємося з керівником делегації, директором гімназії "Онишкань" Валентиною Греку.

- Які у вас враження від Яготина, що найбільше сподобалося?

- Насправді я б хотіла сказати, що більшість з того, що кажуть про Україну - це неправда. Коли ти приїздиш сюди, ти розумієш, що все майже не так. Всі люди - як люди, прості та відверті. Ще мені сподобалося, що на вулицях доволі чисто, і за порядком дуже стежать. Дуже гарне місто! Яготин гармонічно поєднав в собі шарм та пишність архітектури, чарівність природи, неповторність вулочок. Це місто - сама романтика... Ми мали невеличку подорож по вашому чарівному місту і бачили багатовиконаної роботи. Дуже приємно, що ви створюєте культуру міста, в якій дуже тепло, комфортно, і, направду, хочеться в такому місті жити. Безумовно, програми по обміну є гарним досвідом. За допомогою них можна набути нових навичок, познайомитися з цікавими людьми, розбурхати свій одноманітний стиль.

Тож маємо надію, що гості нашого міста залишать у своїй пам'яті лише позитивні враження про наше містечко, а обмін підростаючим поколінням стане гарною щорічною традицією.

Головний редактор газети "Яготин - місто моє"    Яна Ревенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора