Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2017 14:49
Кількість переглядів: 494

Фото без описуВ нашому місті вже стало гарною традицією віншувати тих, хто своєю творчістю, любов’ю до обраної професії запалюють та зігрівають серця інших. 

І саме тому 9 листопада привітання приймали ті, хто створює святковий настрій всім: від наймолодшого до найстаршого, хто відкриває кожній людині двері у світ прекрасного, виховують духовність, культуру і любов до своєї землі.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький від імені міського голови привітав працівників культури з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Володимир Анатолійович відмітив високий професіоналізм колективів народної творчості, професійну майстерність виконавців, значні надбання у формуванні естетичних смаків вихованців дитячих музичних шкіл міста. 

Керуючий справами виконкому В.А. Галицький висловив вдячність за професіоналізм, любов до прекрасного і прагнення прищепити цю любов іншим та побажав  працівникам культури здоров’я, творчого довголіття на довгі роки, натхнення, успіхів у всіх починаннях, щастя, благополуччя, любові!

Вдивляючись у неповторне сяйво щирих очей усіх присутніх на святі, усіх, хто щоденною копіткою працею зберігає та збагачує українську національну культуру, віримо в безсмертя народного мистецтва, доки є такі люди, які щоденно кладуть на жертовний вівтар життя свою творчість, аби теплом сердець зігріти життя інших людей, доти буде існувати український народ, буде процвітати та існувати наша нація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора