Не погасити пам’яті вогонь…

Дата: 11.09.2017 14:51
Кількість переглядів: 647

Фото без описуУ 85-років зупинилося серце Вадима Львовича Кучерявого – заслуженого працівника культури, почесного громадянина міста Яготина, відмінника народної освіти, відмінника культурного шефства над селом, над Збройними силами, лауреата п’яти конкурсів ім. К.Стеценка, ветерана праці, нагородженого ювілейною медаллю «1500-річчя Києва» та «150-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка", депутата районної ради чотирьох скликань, поета, композитора, співака і диригента, який заклав принципи життєдіяльності народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам’ять».

Фото без описуЗнаний яготинець народився 17 серпня 1932 року. Час змусив його пережити і війну, і лихоліття, і втрату близьких людей. В 1975 році Вадим Львович потрапив до Яготина, якому через багато років подякує Маестро, створивши гімн. Віршовані рядки про місто звучать на всіх святах і радують серця яготинців.
«Місто моє – навіки дороге мені, 
Що я живу й творю, – низький тобі уклін, 
Прекрасне місто – рідний Яготин…» 
 
Смерть Вадима Львовича –  непоправна втрата не тільки для нашого міста, а й для всіх тих, хто добре знав і поважав цю прекрасну Людину.
 
Яготинський міський голова Наталія Миколаївна Дзюба, депутатський корпус, виконавчий комітет міської ради сумують та висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати – смерті Вадима Львовичава. Світла і добра пам’ять про Маестро та Яготинця, з великої літери, назавжди залишиться в нашій душі. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора