Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 15.01.2018 11:52
Кількість переглядів: 529

Фото без опису15 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 08 по 14 січня 2018 року.

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що підприємством виконуються роботи по розчистці паркової зони від самосійних дерев (від Яготинської музичної школи до хокейного майданчика).

Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт, підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані.

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 08.01.2018 по 14.01.2018 працівники підприємства виконували підготовчі роботи по перепідключенню будинків на нові поліетиленові труби водопостачання по провул. Говорова, 27, 29; проведення прибирання на території багатоквартирних житлових будинків тощо.

Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що працівники підприємства проводять роботи по заміні ліхтарів та ламп на енергозберігаючі.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба зазначив, що працівники виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства здійснювали роботи по ремонту водонасосної станції.

В ході наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора