Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату Яготинської міської ради

Дата: 11.12.2017 11:30
Кількість переглядів: 516

Фото без опису11 грудня 2017 року відбулася оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: "Комунальник", "Яготинська ЖЕК", "Ритуал", "Міськсвітло", "Яготинське ВУ ВКГ", "Редакція газети "Яготин - місто моє" доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 04 по 10 грудня 2017 року. 

Начальник КП "Комунальник" А.В. Стріха доповів, що працівниками підприємства за період роботи з 04 по 10 грудня 2017 виконувались роботи з прибирання та розпилювання  дерев, пошкоджених вітром (паркова зона поблизу стадіону "Колос"). Розпочалися роботи по розчистці вулиць та тротуарів міста від снігу, посипання їх протиожеледними засобами.

Майстер СКП "Ритуал" С.В. Лисенко доповів, що працівниками підприємства  за звітний період виконувались роботи з  видалення порослі дерев та чагарників на прилеглій до кладовища території по вул. Незалежності (мікрорайон «Консервного заводу»). На сьогоднішній день виконання  зазначених робіт продовжується.

Начальник КП "Яготинська ЖЕК" О.В. Білаш  доповів, що працівниками підприємства за період з 04 по 10 грудня 2017 виконувались роботи в багатоквартирних житлових будинках:

проведення заміни каналізаційного стояка по вул. Каштанова Алея, 2;

прочистка каналізаційної системи  по пров. Говорова, 29; 

заміна щитової по вул. Незалежності, 58.

На сьогоднішній день, внаслідок ускладнення погодних умов, двірниками проводяться роботи по розчистці прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків від снігу та посипання їх піскосумішшю.

Начальник КП "Міськсвітло" В.М. Білаш  доповів, що працівниками комунального підприємства проводились роботи по виготовленню та перевірці святкових ілюмінацій, для прикрашання новорічної ялинки.

Начальник КП "Яготинське ВУ ВКГ" М.І. Дзюба  доповів, що працівниками підприємства за період  з 04 по 10 грудня 2017 виконані наступні роботи:

монтаж насосного агрегата на КНС по вул. Пирятинська;

відновлення водопостачання (ліквідація поривів водопровідних мереж із частковою заміною поліетиленових труб) по вул. Незалежності,150 та пров. Вороного.

Начальник КП "Редакція газети "Яготин – місто моє" Я.А. Ревенко доповіла, що  за період з 04 по 10 грудня 2017 продовжується робота по підписці газети "Яготин – місто моє" на 2018 рік.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький ознайомив присутніх з планом роботи на наступний тиждень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора