Концертна святкова програма з нагоди відзначення 73-річниці Дня Перемоги

Дата: 09.05.2018 14:57
Кількість переглядів: 827

Фото без описуПісля закінчення першого дійства - мітингу-реквієму з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Європі та Дня пам’яті і примирення на містян та гостей міста чекала святкова концертна програма поблизу пам’ятника «Невідомому солдату».

О 10 годині на Алеї Слави розпочався виступ народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби "Солдатська пам'ять", дипломанта багатьох обласних конкурсів ім. Кирила Стеценка, учасника республіканських концертів в Палаці «Україна», Київській державній філармонії. Від ветеранських щирих сердець лунали теплі вітання, а виконання музичних творів додавали містянам козацького духу. 

Пісні на військову тематику проникливо звучали від народного аматорського хору «Джерело» Сулимівського сільського клубу та народного аматорського ансамблю народної пісні і музики «Дивосил» Яготинського районного будинку культури. 

Дарували присутнім свою творчість, свій талант Заслужена артистка естрадного мистецтва України Алла Васик, талановиті музичні виконавці Тамара Криворучко, Наталія Вовк, ансамбль «Віста», вокальний гурт «Мереживо» районного будинку культури.

Звучала на концерті і інструментальна музика у виконанні Тріо «Експромт».

Святкова програма на Алеї Слави зібрала справжніх шанувальників фронтової пісні. Їх знають усі, їх полюбляють люди різних віків. Адже творчість композиторів-піснярів у воєнні роки – одна із самих чудових сторінок нашої музики. Пісні тоді народжувалися в боях, з ними йшли на подвиг, вони вселяли сили і впевненість у перемозі над ворогом.

Під час концерту всі присутні мали змогу поласувати смачною «солдатською кашею».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора