Пошук

Прийом громадян начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 08.02.2017 17:58
Кількість переглядів: 588

08 лютого начальниками відділів апарату міської ради було проведено прийом громадян, під час якого надавалась допомога у вирішенні питань. 

Так, начальником відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Ю.В. Михайловим надавались консультації з питань: благоустрою та ремонту доріг міста, підключення будинків до централізованого водопостачання. Також громадяни звертались і за видачою довідок: присвоєння (зміна) адреси, зміна назви вулиць, видачою дозволів на порушення об’єктів благоустрою пов’язаних з виконанням земельних робіт. 

Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності апарату міської ради В.М. Павленко видавались довідки про утримання дітей, про спільне проживання дитини з матір’ю, про зареєстрованих в будинку, квартирі, про отримання недоотриманої пенсії померлого тощо. 

Начальником відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин О.М. Кудрявським надавались консультації з питань: продажу земельних ділянок та речових прав на них на земельних торгах (аукціонах); розробки проекту землеустрою; надання дозволу на продаж земельної ділянки; розробки детального плану території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки; передачі у приватну власність земельної ділянки тощо. 

Працівниками відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин видавались довідки про користування (облік) земельної ділянки, а також надавались консультації з земельних питань. Також, громадяни звертались із заявами щодо постановки на квартирний облік пільгових категорій громадян та з пакетом підготовлених документів для розгляду на сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора