Пошук

Відзначення Дня державного службовця

Дата: 23.06.2017 14:57
Кількість переглядів: 691

Щороку 23 червня відзначається День державної служби. Працівники держави володіють, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несуть подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Ця праця, потребує самовідданості, бажання служити людям, та справжньої відданості своїй справі. Так і цього року в приміщенні великої зали Яготинської районної державної адміністрації звучали вітання із Днем державної служби від міського голови Н.М. Дзюби, голови Яготинської райдержадміністрації О.Ф. Дерунця, голови Яготинської райради В.Г. Грицая. 

Слова подяки державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь держави, висловила міський голова Н.М. Дзюба, адже запорукою намічених цілей є професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, який слугує на користь жителям міста та району. Наталія Миколаївна бажала витримки і терпіння, які необхідні у роботі працівників державної служби, тактовності, ввічливості, толерантності, для завоювання людської шани. 

За сумлінну працю, високий професіоналізм та відповідальність у виконанні поставлених завдань, тісну співпрацю з Яготинською міською радою, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди Дня державної служби Наталія Миколаївна вручила грамоти та цінні подарунки першому заступнику голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцькій та начальнику відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації М.Т. Степанченко.

Присутні, які зібрались у залі насолоджувались піснями у виконанні: Заслуженої артистки естрадного мистецтва України Алли Васик; Заслуженої артистки України Ольги Мовчан; Каті Друченко; Сергія Дорошенка; самодіяльного ансамблю «Горлиця» любительського об’єднання Яготинського районного будинку культури.

Звучала на концерті і інструментальна музика у виконанні тріо «Експромт», яка не залишила нікого байдужим на святі.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували державних службовців, які пішли за межу життя, але залишили після себе добру пам'ять. 

І на завершення Дня державної служби присутні виконали Гімн України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора