Жителям міста до уваги

Дата: 22.03.2018 14:58
Кількість переглядів: 551

Фото без описуКомісією з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста Яготин було підписано Акт приймання-передачі пішохідного мосту над залізничними коліями, який належав ДП «Яготинський цукровий завод" та сполучає вулиці Вокзальна і Привокзальна.

В лютому 2018 року першим заступником міського голови С.О. Овчаренком, керівником КП «Комунальник» А.В. Стріхою та начальником відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявським було здійснено робочу поїздку до ДП «Державній дорожній науково-дослідний  інститут імені М.П. Шульгіна», який є базою дорожньої галузі. 

За результатами обговорень укладено договір з ДП «Державній дорожній науково-дослідний  інститут імені М.П. Шульгіна» про надання послуг з технічного огляду, геологічних досліджень та подальшої паспортизації мосту.

Орієнтовно, на початок літа 2018 року буде підготовлена необхідна документація, щоб провести розробку проекту і до початку вересня, якщо не буде затримок, будуть виконані роботи по ремонту пішохідного мосту над залізничними коліями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора