Засідання двадцять дев'ятої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 21.12.2017 14:58
Кількість переглядів: 572

Фото без опису21 грудня у залі засідань міської ради відбулось засідання двадцять дев’ятої сесії, на якій були прийняті надзвичайно важливі для громади та забезпечення життєдіяльності міста питання.

На початку засідання депутати VII скликання міської ради затвердили бюджет на 2018 рік, яким визначили доходи та видатки міського бюджету; профіцит загального та дефіцит спеціального фонду міського бюджету, а також затвердили бюджетні призначення за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування бюджетів місцевого самоврядування на 2018 рік. Не оминули увагою і затвердження на 2018 рік перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету розвитку та перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2018 рік за їх економічною структурою.

Надалі депутати прийняли рішення про взяття на баланс стадіону Яготинської міської ради «Колос» комплекту обладнання спортивного майданчика, відповідно акта приймання-передачі  основних засобів від управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації.

Традиційно, на сесії, депутатами були прийняті рішення про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок, продовження терміну дії дозволів на розробки проектів землеустрою, технічної документації, тощо

На сесії були розглянуті і депутатські запити Васюти А.Г. та Смаглія І.М. та прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора