Щотижнева оперативна нарада

Дата: 21.05.2019 11:58
Кількість переглядів: 484

Фото без опису21 травня під головуванням міського голови Наталії Миколаївни Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

В рамках наради присутні заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконані роботи спеціалізованими працівниками за минулий тиждень. Обговорено ряд питань щодо календарного плану роботи міської ради з 20.05.2019 по 26.05.2019 та заслухано пропозиції на поточний робочий тиждень. 

Міський голова, звернула увагу керівників комунальних підприємств та відділ житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою на посилення робіт по благоустрою міста.

Під час засідання було обговорено участь міського голови та депутатів міської ради VII скликання 17 травня у громадських обговореннях бюджету розвитку Київщини на 2019 рік.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора