Святковий концерт до Дня святого Миколая

Дата: 19.12.2017 14:59
Кількість переглядів: 662

Фото без опису18 грудня в Яготинському районному будинку культури відбувся святковий концерт присвячений до дня святого Миколая, організований Яготинською дитячою музичною школою.

Від імені міського голови керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький привітав присутніх з наступаючим святом – днем святого Миколая. «Прийміть вітання з великим старовинним святом - святого Миколая. Нехай він зберігає ваших дітей і ваш будинок. Бажаю, щоб протягом наступного року благополуччя ваше лише зросло і збільшилося. Нехай наповнить святий Миколай ваш дім любов'ю і радістю, збереже від бід і руйнувань. Я бажаю, щоб у цей день панували лише хороші емоції, щоб здійснилася заповітна мрія, і було багато солодощів», - відзначив Володимир Анатолійович.

Зі словами привітань до присутніх звернулась і керівник апарату Яготинської райдержадміністрації А.В. Дьогтяр та спільно з Володимиром Анатолійовичем вручили солодощі для вихованців музичної школи. 

Яготинці та гості міста, які зібрались у залі насолоджувались музичними творами, танцями та піснями у виконанні учнів Яготинської дитячої музичної школи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора