Участь у засіданні виїзної колегії

Дата: 26.06.2018 15:00
Кількість переглядів: 534

Фото без опису26 червня заступник міського голови Олена Іванівна Федина взяла участь у засіданні виїзної колегії при голові Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановському, яка відбулась у с. Богданівка Яготинського району.

На порядок денний виїзної колегії були винесені питання:.

1. Про підсумки проведення двомісячника благоустрою в Яготинському районі.

2. Організація забезпечення належного рівня та якості робіт з благоустрою Богданівської сільської ради.

3. Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Яготинського району до роботи і осінньо-зимовий період 2018-2019 року.

4. Про стан та завдання виконавчих комітетів сільських рад щодо забезпечення централізованого водопостачання в населених пунктах Яготинського району.

5. Про роботу щодо легалізації заробітної плати та викриття тіньового бізнесу в Яготинському районі.

6. Надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах.

7. Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

8. Про роботу виконавчих комітетів Капустинської та Фарбованської сільських рад щодо виконання ними делегованих повноважень.

За результатами засідання виїзної колегії головою Яготинської райдержадміністрації В.С. Шмигановським були надані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора