Особистий прийом громадян

Дата: 01.08.2018 15:01
Кількість переглядів: 570

Фото без опису1 серпня на особистий прийом до міського голови Н.М. Дзюби звернулись мешканці міста з питань, що потребували підтримки з боку представників влади. 

Зокрема мешканці вул. Полтавська щодо проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці. Наталія Миколаївна надала доручення начальнику відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлову здійснити виїзд спільно з депутатом Яготинської міської ради VII скликання І.М. Смаглієм та представником підрядної організації, оскільки в 2016 році підрядною організацією було проведено роботи по грейдеруванню та висипці щебенем. Юрій Васильович під час спілкування з мешканцями зауважив, що вул. Полтавська включена до Програми реформування житлово-комунального господарства та благоустрою міста Яготина на 2016-2020 роки проте необхідно до початку робіт по асфальтуванню дорожнього покриття привести оглядові колодязі до вимог чинного законодавства.

З колективною заявою щодо ремонту каналізаційної труби в підвальному приміщенні звернулись жителі будинку 87 по вул. Київська в місті Яготині. За наданим дорученням начальник комунального підприємства міської ради «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш виїхав на місце з метою вжиття необхідних заходів та визначення виконавця робіт.

На особистий прийом до міського голови звернулись і жителі міста по вирішенню ряду земельних спорів. Міський голова Н.М. Дзюба надала доручення начальнику відділу юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявському здійснити виїзди та надати роз’яснення згідно вимог Земельного кодексу України.

Щодо надання земельної ділянки по вул. Толбухіна в місті Яготині для ведення городництва очільниця міста Н.М. Дзюба роз’яснила, що дане питання буде вирішуватися після затвердження Детального плану території індивідуальної садибної забудови, житлового масиву «Південна».

Під час прийому громадян були порушені інші питання на які були надані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради.

Заступник міського голови О.І. Федина консультувала з питань соціального захисту громадян, зокрема надання матеріальної допомоги жителям міста на лікування.

Всі громадяни, які звернулися на прийом до керівництва Яготинської міської ради отримали необхідні відповіді та консультації.

Протягом робочого дня працівники відділів Яготинської міської ради інформували громадян та надавали роз'яснення з різних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора