Питання ремонту дорожнього покриття вулиць та провулків міста Яготина

Дата: 03.08.2018 15:05
Кількість переглядів: 641

Фото без описуУ комунальній власності територіальної громади міста Яготина перебуває 164 км. доріг, з них 65 км., взагалі не мають твердого покриття.

У поточному році, завершено капітальний ремонт вулиці 24 Серпня, протяжністю - 354 м., та розпочато капітальний ремонт 3 вулиць : Поштова, Кривоноса та Франка Івана, загальна протяжність яких становить - 2000 м.

Зазначені роботи проводились та проводяться за рахунок коштів, як місцевого, так і обласного бюджетів.

При наявному фінансуванні, першочергово роботи по капітальному ремонту доріг проводяться на вулицях, які внесені в Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Яготин на 2016 – 2020 роки. Програма була затверджена рішенням сесії Яготинської міської ради від 28 січня 2016 року № 172-04-VІІ «Про затвердження Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Яготин на 2016-2020 роки».

Пропозиції щодо необхідності проведення ремонтних робіт по вулицям, надавали депутати міської ради, кожен по своєму виборчому округу.

В подальшому дані пропозиції були винесені на розгляд робочої групи з вивчення питань проведення капітального та поточного ремонту дорожнього покриття вулиць та капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків, які перебувають на балансі Яготинської міської ради, до складу якої також входять депутати.

Після обстеження вулиць щодо яких надійшли відповідні пропозиції, зазначеною групою було визначено черговість проведення робіт та внесено до зазначеної Програми у план розвитку благоустрою вулично-дорожнього господарства м. Яготина на 2016-2020 роки.

Отже, просимо з порозумінням ставитись до ситуації з ремонтом доріг у нашому місті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора