Місто Яготин продовжує налагоджувати міжнародну співпрацю

Дата: 28.08.2017 15:07
Кількість переглядів: 667

Фото без описуСьогодні 28 серпня 2017 року Яготинський міський голова Дзюба Наталія Миколаївна та війт гміни Панкі Богдан Праскі підписали Угоду про партнерство між м. Яготин, Україна та Гміною Панкі, Республіка Польща.

Під час підписання угоди було домовлено про співпрацю: удосконалення і розвитку демократичних форм управління і місцевого самоврядування; економічного розвитку; розвитку культури, науки і освіти; охорони навколишнього середовища, культурних та історичних цінностей; розвитку охорони здоров’я; соціальної діяльності; містобудування; спорту та туризму. 

Угода встановила партнерські відносини між Гміною Панкі та містом Яготин. Ці обидва муніципалітети обмінюються делегаціями і робочими групами фахівців, які діляться взаємним досвідом і надають допомогу в реалізації заходів, закладених у робочих программах.

Подальше співробітництво між Гміною Панкі, Республіки Польща та містом Яготин будуть проводитись в дусі творчості, на основі практики і співробітництва в інтересах і на благо обох муніципалітетів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора