Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 28.12.2018 15:08
Кількість переглядів: 477

28 грудня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Фото без описуУ засіданні взяли участь: керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради, депутати Яготинської міської ради VII скликання, ФОП, які здійснюють перевезення пасажирів по місту.

Члени виконавчого комітету схвалили фінансові плани комунальних підприємств міської ради на 2019 рік.

В ході засідання рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради було вирішено внести зміни до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 18.01.2017 року № 1 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що обслуговуються Яготинською житлово-експлуатаційною конторою».

Члени виконкому розглянули подання фізичної особи-підприємця А.Д. Барабаша щодо внесення змін до графіку руху автобусного маршруту загального користування № 5 в м. Яготині. За результатами обговорень прийнято рішення залишити графік руху цього маршруту без змін.

Прийнято рішення про надання дозволу на підключення до міських водопровідних мереж, внесено зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі, внесено зміни до адреси приміщення для проведення голосування та підрахунку голосів під час виборів Президента України 31березня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора