Пошук

УЧАСТЬ У ЗАХОДІ «ДОНОРСЬКА КРОВ – ВАША КРАПЛЯ В МОРІ ВРЯТОВАНИХ ЖИТТІВ!»

Дата: 21.05.2019 15:10
Кількість переглядів: 411

23 травня 2019 року з 9:00 до 12:00 Міністерство юстиції України проводитиме донорський та правопросвітницький захід на підтримку важкохворих дітей, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в НДСЛ «ОХМАТДИТ» під гаслом «Донорська кров – Ваша крапля в морі врятованих життів!».

Під час заходу передбачається проведення в Центрі служби крові НДСЛ «ОХМАТДИТ» акції щодо добровільної безоплатної здачі крові Міністром юстиції та працівниками Міністерства юстиції, Головного територіального управління юстиції у місті Києві, Головного територіального управління юстиції у Київській області, Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України, ДП «НАІС», ДП «СЕТАМ», ДП «Центр оцінки та інформації», ДУ «Центр пробації», Координаційного центру з надання правової допомоги, КНДІСЕ, Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції, НДЦСЕ з питань інтелектуальної власності та Державної архівної служби України.

Також 23 травня планується проведення правопросвітницьких заходів для пацієнтів та їх близьких і родичів в холі адміністративного корпусу або в актовій залі НДСЛ «ОХМАТДИТ» із залученням юристів БПД, спеціалістів ГТУЮ у м. Києві та ГТУЮ у Київській області.

Крім того, донорські та правопросвітницькі заходи будуть проведені з 23 по 29 травня у наступних медичних закладах:

1).       Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України;

2).       Київський міській центр крові;

3).       Національний інститут раку;

4).       Київський міський центр серця;

5).       Національний військово-медичний клінічний центр Головний військовий клінічний госпіталь»;

6).       Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова.

За інформації Міністерства юстиції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора