Вітання з 70-ю річницею Дня народження Андрія Івановича Ярославського

Дата: 27.06.2017 15:13
Кількість переглядів: 611

Фото без опису27 червня Андрію Івановичу Ярославському виповнилося 70 років. Цього дня ювіляра прийшли привітати керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький та голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник.

Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Анатолійович від імені міського голови привітав ювіляра з 70-річницею дня народження та вручив цінний подарунок з подякою за відданість улюбленій справі, підтримку та надання всебічної допомоги учасникам народного аматорського хору ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам’ять», вагомий особистий внесок у справу розвитку аматорського мистецтва на Яготинщині активну громадянську і життєву позицію. Яготинці знають Андрія Івановича не тільки як соліста народних хорів, а й прекрасного фахівця в галузі енергетики на різних підприємствах Яготинщини.

Володимир Анатолійович побажав доброго здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням, гарного настрою, молодості в серці, наснаги й сили, щоб кожен день приносив тількі добрі та радісні вісті.

Фото без описуГолова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник долучився до вітань та побажав, щоб завжди, аж до сторіччя, ювіляра супроводжувала щаслива зоря удачі,  а у домі панувала любов, злагода та добробут на довгі роки!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора