Об'їзд території міста Яготина

Дата: 30.07.2018 15:13
Кількість переглядів: 533

Фото без опису30 липня відбувся об'їзд території міста Яготина з метою визначення стану дотримання Правил благоустрою та утримання територій міста підприємствами, установами, організаціями, торговими закладами та громадянами, на чолі з міським головою Н.М.Дзюбою.

В об'їзді взяли участь: секретар міської ради Т.І. Рубанчук, заступник міського голови О.І. Федина, працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Ю.В. Михайлов та О.Є Горшков, виконувач обов'язків начальника відділу організаційного забезпечення діяльності апарату міської ради В.Г. Турпак та керівники комунальних підприємств міської ради.

Міський голова Дзюба Н.М. зазначила, що відповідно до Правил благоустрою та утримання територій у місті Яготині, затверджених рішенням сесії Яготинської міської ради шостого скликання 26.06.2014 № 2614-48-VI, організацію благоустрою міста Яготин забезпечують органи місцевого самоврядування відповідно до своїх повноважень, встановлених законом. Благоустрій здійснюється в обов’язковому порядку на всій території міста Яготин. Контроль за дотриманням Правил здійснюється шляхом адміністративного та суспільного контролю. Адміністративний контроль за станом благоустрою міста Яготин, у тому числі контроль за утриманням в належному стані закріплених за підприємствами, установами, організаціями територій покладається на Яготинську міську раду та її виконком.

Наталія Миколаївна звернулась до присутніх з проханням забезпечити щоденне прибирання, збір сміття та не допускати його накопичення. Також було нагадано про межі прибирання територій для об’єктів невиробничої сфери, а саме 50 метрів від межі земельної ділянки наданої в користування (оренду тощо), включно до осі вулиці (шосе, площі, провулка тощо).

Очільник міста закликала привести закріплені території до належного порядку та попередила про недопущення невиконання або порушення вимог Правил благоустрою, що несе за собою адміністративну відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора