Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 28.01.2019 12:18
Кількість переглядів: 453

28 січня під головуванням міського голови Н.М. Дзюби відбулась щотижнева оперативна нарада за участі керівників комунальних підприємств та начальників відділів апарату міської ради.

На початку засідання присутні заслухали звіти про роботи за минулий тиждень. Обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень та виконання доручень. 

Надалі міський голова Н.М. Дзюба інформувала присутніх про участь 26.01.2019 в урочистій церемонії зустрічі 12-го ешелону військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, який відбувся у м. Біла Церква Київської області.

Наталія Миколаївна зазначила, що у заході взяли участь Президент України Петро Порошенко, начальник Генерального штабу – Головнокомандуючий Збройних Сил України Віктор Муженко, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук, народні депутати України, представники громадськості та інші.

За особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддані дії та зразкове виконання військового обов’язку Петро Порошенко вручив високі державні нагороди сімнадцятьом найкращим військовослужбовцям 72 окремої механізованої бригади, які повернулися у пункт постійної дислокації з району проведення операції Об’єднаних сил на сході держави.

У подальшому міський голова інформувала про участь у розширеній нараді при голові Яготинської райдержадміністрації В.С. Шмигановському, яка відбулась 28.01.2019 о 08.30.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький ознайомив присутніх з актом про перевірку здійснення виконавчим комітетом Яготинської міської ради делегованих повноважень та з планом роботи на поточний робочий тиждень.

По завершенню апаратної наради було надано ряд доручень керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора