Засідання позачергової 50 сесії Яготинської міської ради

Дата: 28.05.2019 15:24
Кількість переглядів: 756

Фото без опису28 травня у сесійній залі міської ради відбулось засідання позачергової п’ятдесятої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У сесії взяли участь: керівний склад Яготинської міської ради, керівники комунальних підприємств міської ради, представники ТОВ «Укрстач» В.Г. Салига, В.А. Пісківець, Я.В. Пилипчук, представники громадської організації «Від Родини До Родини», жителі міста та головний редактор ПП «Редакція газети «Яготин – місто моє».

На початку засідання до порядку денного було внесено низку питань.

Надалі депутати внесли зміни до рішення Яготинської міської ради від 28.12.2016 року № 169-04-VІІ «Про затвердження Програми утримання та розвитку стадіону «Колос» Яготинської міської ради на 2016-2020 роки».  А саме, розділ ІІ «Мета програми» Програми утримання та розвитку стадіону «Колос» Яготинської міської ради на 2016-2020 роки доповнити пунктами 9, 10, 11 наступного змісту:

«9. Капітальний ремонт бігових доріжок та прилеглої території в межах земельної ділянки стадіону «Колос»;

10. Реконструкція будівель та споруд в межах земельної ділянки стадіону «Колос», влаштування огорожі;

11. Реконструкція, рекультивація та здійснення догляду за футбольним полем».

Традиційно було розглянуто ряд земельних питань, серед яких передача земельної ділянки в оренду ТОВ ФІРМА «ТМА» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Київська, 5 в м. Яготині та Товариству з обмеженою відповідальністю «Укрстарч» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Кузнєцова, 18 в м. Яготині.

Далі в ході засідання були прийняті окремі рішення, що стосувалися внесення змін до бюджетних призначень, затверджених рішенням Яготинської міської ради від 20.12.2018 № 1761-44-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2019 рік». А саме, за рахунок зменшення бюджетних призначень на проведення капітального ремонту спортивних споруд  придбати:

блок-модуль вбиральні  вартістю 140 000 грн.;

два комплекти воріт загальною вартістю  108 000 грн.

За результатом голосування депутати прийняли рішення звернутися до депутатів Київської обласної ради Сіренка Олександра Олександровича, Шахарянца Армена Мушеговича з пропозицією взяти під особистий контроль стан виконання та фінансування заходів передбачених Програмою поводження з твердими побутовими відходами у Київській області на 2017-2020 роки.

Також депутатами вже втретє вирішено звернутися до Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації з пропозицією щодо передачі до комунальної власності територіальної громади міста Яготин нежитлових приміщень по вул. Вокзальна, 2 в м. Яготині Київської області, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області та знаходяться на балансі КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж».

Окремо розглянуто питання та прийнято рішення про затвердження плану проведення інвентаризації та паспортизації дитячих, спортивних та ігрових майданчиків в м. Яготині.

В обговоренні всіх питань порядку денного брали активну участь, як депутати, так і присутні на засіданні сесії.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора