Реконструкція ліній електропередач по вул. Трудові Резерви в м. Яготині

Дата: 29.05.2018 15:25
Кількість переглядів: 596

Фото без описуОсобливістю будівництва в енергетиці є високі вимоги до якості, надійності та безпеки при реалізації технологічних рішень та відповідність національним та міжнародним стандартам у галузі енергетики.

Крім того, складні географічні/природні умови виконання робіт (наприклад, проходження траси ПЛ через озера, річки, гірську місцевість тощо), що іноді передбачені у проектах спорудження енергооб’єктів, вимагають застосування особливих технологій та використання спеціальної техніки для мінімізації негативного впливу на навколишню екосистему та безпечності виконання робіт.

Наразі керівником комунального підприємства міської ради «Міськсвітло» В.М. Білашем погоджено місце проходження електроліній.

Надалі працівники Яготинського РП ПРАТ «Київобленерго» сумісно з комунальним підприємством «Міськсвітло» будуть проводити роботи по реконструкції ліній електропередач по вул. Трудові Резерви в м. Яготині.

Досвід та професіоналізм працівників цих підприємств дозволить забезпечити комплексну реалізацію проектів спорудження енергооб’єктів з урахуванням вказаних вище вимог та з максимальним збереженням природного ландшафту на території ведення будівництва. Це, в свою чергу є основою надійної та екологічнобезпечної експлуатації енергооб’єктів, що необхідно для надійного енергопостачання у технологічному ланцюзі виробництва, передачі та постачання електроенергії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора