Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 16.01.2017 11:20
Кількість переглядів: 856

Фото без опису16 січня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка. 

Керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Яготинський ВУ ВКГ», «Міськсвітло», «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», «Ритуал», редакції газети «Яготин – місто моє» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 09 грудня по 15 грудня 2017 року. 

Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що минулого тижня працівниками комунального підприємства проводились роботи по відновленню електропостачання в мікрорайоні «ЦИНС», заміні внутрішніх електромереж по вул. Робітничій, 15 та розчистка від снігу на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків. 

Начальник КП «Комунальник» А.В. Стріха наголосив, що вся техніка і трудові ресурси КП «Комунальник» працювали над розчисткою від заметів комунальних доріг і вулиць міста, а також проводили посипку протиожеледними засобами. Додатково А.В. Стріха доповів про проведені роботи на Вокзальній площі. 

Начальник КП «Міськсвітло» В.М. Білаш проінформував присутніх на нараді про виконання робіт працівниками комунального підприємства щодо обслуговування вуличного освітлення в місті протягом звітного тижня. В.М. Білаш доповів й про облаштування вуличного освітлення по вул. Ціолковського, адже станом на 16 січня комунальниками облаштовано 200 метрів по зазначеній вулиці. 

Редактор газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко доповіла про проведену роботу по підписці газети «Яготин – місто моє» на 2017 рік. 

Виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко на оперативній нараді з керівниками комунальних підприємств та працівниками апарату міської ради наголосив, що до 1 квітня необхідно подати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання та виявлення корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Е-декларація), за минулий рік за формою, що визначається НАЗК. 

З деяких питань, виконувачем обов’язків міського голови С.О. Овчаренко були надані відповідні доручення працівникам апарату та керівникам комунальних підприємств міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора