Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 27.08.2018 15:27
Кількість переглядів: 445

Фото без опису27 серпня відбулась щотижнева оперативна нарада під керівництвом міського голови Н.М. Дзюби з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату Яготинської міської ради.

В нараді також взяли участь: голова Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановський, секретар міської ради Т.І. Рубанчук, перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, заступник міського голови О.І. Федина, керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький.

На початку наради було заслухано звіти керівників комунальних підприємств міста за період роботи з 20.08.2018 по 26.08.2018.

Під час оперативної наради Наталія Миколаївна зазначила, що благоустрій здійснюється в обов’язковому порядку на всій території міста Яготин. Очільник міста закликала привести закріплені території за підприємствами, установами, організаціями та торгівельними закладами до належного порядку та попередила про недопущення невиконання або порушення вимог Правил благоустрою, що несе за собою адміністративну відповідальність. 

Наталія Миколаївна наголосила, що необхідно посилити комплекс ефективних заходів по виявленню та ліквідації вогнищ амброзії полинолистої.

Щодо придбання дитячого майданчику по вул. Винниченка міський голова Н.М. Дзюба доручила комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та інвестування розглянути дане питання з подальшим його винесення на розгляд сесії Яготинської міської ради.

За результатами оперативної наради з  керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату Яготинської міської ради міський голова Н.М. Дзюба надала доручення відповідальним виконавцям з актуальних питань життєзабезпечення населення міста. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора