Вітання з 95-ю річницею Дня народження Шматко Ганни Ісаківни

Дата: 25.05.2017 15:29
Кількість переглядів: 579

Фото без опису24 травня Ганні Ісаківні Шматко виповнилося 95 років. Того дня ювілярку прийшли привітати заступник міського голови О.І.Федина, депутат Яготинської міської ради VI скликання І.П. Левченко, голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник та голова ветеранської організації Яготинської ЗОШ № 2 Н.П.Думан.

Родом Галина Ісаківна із Миколаївської області, місто Новий Буг. В їхній сім`ї було шестеро дітей. Коли почалася війна, то пані Галина потрапила до жіночого батальйону. «Пам’ятаю, дівчата були різні - задерикуваті, гучні, і спокійні, стримані; коротко стрижені й з довгими товстими косами. Вони були готові до подвигу, але не були готові до армії, і те, із чим їм довелося зштовхнутися на війні, виявилося для них несподіванкою».

До нашого міста, Ганна Ісаківна, потрапила випадково - після війни в 47 році вийшла заміж. Вже в Яготині ювілярка пропрацювала один рік в третій школі, потім декілька років в школі на залізничному вокзалі, а після того, як побудували заводську школу, її запросили вчителем хімії. Цій школі Ганна Ісаківна присвятила 30 років свого життя.

Фото без опису

Вчителі заводської школи, 1958 рік /Г.І. Шматко в нижньому ряді четверта зліва/

Ми дуже пишаємося Вами, нехай не тільки в День Вашого ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на вашу адресу, щоб Ви знали, як Вас шанують і люблять люди. Нехай доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням. Щоб гарний настрій розквітав, а в серці молодість жила. Бажаємо Вам наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора