Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 06.06.2017 12:01
Кількість переглядів: 547

Фото без опису06 червня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 29 травня по 04 червня 2017 року.

На початку наради заступник міського голови О.І. Федина підбила підсумки проведення четвертого традиційного дитячого турніру з футболу, присвяченого пам’яті тренера – викладача Яготинської ДЮСШ Ю.Г. Крежевицького.

Надалі керівник комунального підприємства міської ради «Комунальник» А.В. Стріха зазначив, що делегація у складі трьох осіб відбула 02 червня на святкування 585-річниці Дня міста Келераш, Республіка Молдова. У святі взяли участь 6 міст-побратимів: Україна, дві делегації з Румунії, Болгарії, Білорусії, Франції.
Андрій Вікторович зазначив, що з 10:00 на площі розпочався концерт з виступами дітей з дитячих садочків, а о 19:00 - офіційна частина святкування.
У подальшому керівник КП «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по:
- підготовці до святкування Дня Святої Трійці,
- підготовці до проведення традиційного дитячого турніру з футболу;
- закупівля півсфер для подальшого їх встановлення підрядною організацією поблизу СТ «Асторія»;
- обкошуванню молодої порослі від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків.
Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконували роботи по благоустрою на кладовищах міста.
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 29.05.2017 по 04.06.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
- капітальний ремонт покрівлі багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності 30, Шевченка, 243;
- ремонт вимощення по вул. Довженка 10;
- ремонт по вул. Довженка 1а (ІІІ під’їзд), Каштанова Алея 1 (І під’їзд);
- прочистка каналізаційних мереж;
- вивезення твердих негабаритних відходів з прибудинкових територій;
- обкошування прибудинкових територій.
 
Начальник КП "Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що працівниками комунального підприємства завершені роботи по облаштуванню вуличного освітлення по вулиці та провулку Тобухіна. Володимир Миколайович додав, що працівниками підприємства замінено 36 ліхтарів на світлодіодні по вул. Київській. Володимир Миколайович додав, що на стадіоні "Колос" проведено реконструкцію з вуличного освітлення.
 
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс зазначив, що за період з 29.05.2017 по 04.06.2017 проводились роботи по обкошуванню прилеглої території та роботи по підготовці до проведення  четвертого традиційного дитячого турніру з футболу, присвяченого пам’яті тренера – викладача Яготинської ДЮСШ Ю.Г. Крежевицького.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань міським головою Н.М. Дзюбою були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора