Майстер-клас з варіння медових напоїв від досвідчених пасічників Яготинщини

Дата: 19.08.2017 15:35
Кількість переглядів: 950

Фото без описуПерший Яготинський районний «Фестиваль меду» розпочався сьогодні 19 серпня в Яготині поблизу літньої сцени на території Яготинського районного будинку культури. Яготинцям та гостям міста пропонували скуштувати та придбати продукти бджільництва пасічники Яготинщини.

Участь у медовому фестивалі взяли найкращі пасічники Яготинщини, які привезли різноманітну бджолопродукцію - мед з липи, гречки, акації, із різнотрав’я, а також прополіс, віск, пергу, маточне молоко, пилок тощо. Крім того, відвідувачі мали змогу поласувати і медовими напоями, зокрема, медовухою.

Фото без описуНаші яготинці - Білаш Володимир Миколайович (керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло», голова Яготинського товариства бджолярів-любителів, член ГО “Гільдія медоварів України - виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції) та Литвиненко Володимир Анатолійович (член ГО “Гільдія медоварів України - виробників медових напоїв і оздоровчої бджолопродукції”) провели чудовий майстер-клас з варіння медових напоїв. Досвідчені пасічники розповіли, як розводити та доглядати за бджолами, як отримати різні види меду та прочитали лекцію про терапію за допомогою бджіл.

Фото без описуСуботній день фестивалю супроводжуватиметься концертно-розважальною программою, яка розпочнеться о 16 год. 00 хв на літній сцені будинку культури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора