Пошук

Комунальник дбає про безпеку міста

Дата: 01.04.2019 15:40
Кількість переглядів: 401

В м. Яготині продовжуються роботи по кронуванню аварійно-небезпечних дерев, зокрема по вул. Незалежності (від Центральної площі в напрямку зупинки «Бурякорадгоспна»).

Виконавцем даного виду робіт є комунальне підприємство міської ради «Комунальник», працівники якого виконують кронування проклеймованих дерев, відповідно до висновків комісії по обстеженню зелених насаджень  та паркових зон в м. Яготині. До складу комісії входять і представники державної екологічної інспекції у Київській області та державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Київлісозахист».

Кронування аварійно-небезпечних дерев – це обрізка зламаних, засихаючих та пошкоджених хворобами гілок з метою омолодження дерев, яка покращує не лише внутрішній стан дерева, але і естетичний вигляд.

Ці дерева становлять загрозу для життя і здоров’я пішоходів, транспортних засобів, ліній електропередач внаслідок снігопадів, вітролому, урагану та інших стихійних природних явищ чи за наявності гнилої серцевини стовбура, значної суховершинності, досягнення вікової межі.  

Яготинська міська рада звертається до пішоходів: з метою уникнення травматизму, дотримуйтеся правил безпеки, перебуваючи поблизу місць проведення робіт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора