Спільне звернення до голови Київської облдержадміністрації

Дата: 19.10.2017 15:44
Кількість переглядів: 580

Фото без описуЗ метою подолання кризового стану початку опалювального сезону 2017-2018 р.р. у м. Яготин Київської області 18 жовтня міський голова Н.М. Дзюба спільно з виконувачем обов'язків голови Яготинської районної державної адміністрації О.І. Рудніцькою звернулися до голови Київської обласної державної адміністрації О.Л. Горгана зауваживши, що станом на 18 жовтня 2017 року десять котелень Комунального підприємства Яготинської районної ради КПТМ «Тепломережа», які забезпечують подачу теплової енергії, в першу чергу дошкільним начальним закладам, закладам освіти та соціальної сфери відключені (відрізані) механічним способом від мереж газопостачання.

Незважаючи на початок опалювального сезону без тепла вже залишилися п’ять закладів освіти, з яких чотири – дитячі садочки. Крім того, КПТМ «Тепломережа» централізовано опалюється 348 квартир у багатоповерхових житлових будинках громадського житлового фонду, а також приміщення державних установ та організацій. Причиною такої ситуації є борги Комунального підприємства Яготинської районної ради КПТМ «Тепломережа» за спожитий природний газ та його транспортування.

Яготинська міська рада позбавлена, як юридичних так і фінансових можливостей вплинути на ситуацію зі зривом опалювального сезону, оскільки підприємство не належить до комунальної власності міста, а Яготинська районна державна адміністрація, як головний розпорядник бюджетних коштів району не в змозі погасити борг.

З метою вирішення ситуації, що склалася керівництвом міста та району вживаються всі заходи для подачі теплової енергії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора