Участь у засіданні чергової 23 сесії Яготинської районної ради VII скликання

Дата: 26.09.2017 15:50
Кількість переглядів: 566

Фото без опису26 вересня перший заступник міського голови С.О. Овчаренко взяв участь у пленарному засіданні чергової двадцять третьої сесії Яготинської районної ради VІI скликання.

На порядку денному депутати районної ради розглянули питання:

 

1. Про депутатський запит Усенка О.П.

2. Про депутатський запит Губерського Я.М.

3. Про інформацію Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділу ГУНП в Київській області  про боротьбу з незаконним гральним бізнесом на території Яготинського району.

4. Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Яготинського району на 2017 рік за І півріччя.

5. Про інформацію Яготинської райдержадміністрації про роботу щодо ремонту автомобільних доріг по вул. Привокзальна та по вул. Толбухіна в м. Яготині.

6. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Яготинського району за II квартал 2017 року.

7. Про внесення змін до рішення сесії Яготинської районної ради VII скликання від 20.12.2016 № 247-16-VII «Про районний бюджет Яготинського району на 2017 рік (додаток 1,2,3,5,6,7)».

8. Про звіт начальника Яготинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Омельченка В.А. про виконання Плану заходів щодо недопущення поширення та ліквідації африканської чуми свиней на території Яготинського району.

9. Про затвердження районної  Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки «Нульова смертність на дорогах Яготинщини на 2017-2019 роки».

10. Про надання дозволу відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації на безоплатну передачу на баланс РП ПАТ «Київобленерго» трансформаторних підстанцій.

11. Про надання дозволу відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації на передачу в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Яготинського району (балансоутримувач – відділ освіти Яготинської РДА)  котельні та теплової мережі Ничипорівського  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» Яготинської районної ради Київської області, розташованої за адресою: вул. Андрія Бобира, 64, с. Ничипорівка, Яготинський район, Київська область, 07751.

12. Про погодження ліквідації Дочірнього підприємства редакції газети «Яготинські вісті» «Районне радіо «Яготин».

13. Про хід виконання Програми «Місцевих стимулів» для медичних працівників, які надають первинну медико-санітарну допомогу населенню Яготинського району на 2016-2020 роки.

14. Про затвердження районної Програми «Забезпечення надання пільг з безоплатного проїзду автомобільним та залізничним транспортом, послуг зв’язку окремій категорії громадян та пільговий проїзд один раз на рік особам постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2017-2018 роки».

15. Про звіт голови постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

16. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Київській області щодо виділення земельної ділянки під сільський цвинтар громади Ничипорівської сільської ради.

17. Земельні питання.

18. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора