Оперативна нарада

Дата: 03.12.2018 15:51
Кількість переглядів: 469

Фото без опису3 грудня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

Під час засідання заслухано звіти керівників комунальних підприємств міста за період роботи з 26.11.2018 по 02.12.2018. Обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень та надано відповідні доручення.

Під час засідання, очільниця міста Н.М. Дзюба, проінформувала присутніх про участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яке відбулось 30 листопада в приміщенні НУБіП під головуванням очільника Київської області. В заході взяли участь представники структурних підрозділів Київської ОДА, голови районних державних адміністрацій, очільники міста та об’єднаних територіальних громад.

Під час засідання обговорювались шляхи розв’язання проблемних питань у реалізації реформ в області, а також визначались пріоритетні завдання для місцевих органів виконавчої влади та самоврядування.

Окрім того, на засіданні Ради Регіонального розвитку підіймались питання децентралізації, створення ОТГ у Київській області, а також результатів реформ, започаткованих Президентом України в попередні роки.

Основними пріоритетними напрямами розвитку Київщини на найближчий час було визначено:
• завершення реформи децентралізації;
• забезпечення прав дітей та підтримка сімей;
• створення нового освітнього простору;
• реформа сфери охорони здоров’я;
• забезпечення соціального захисту малозахищених верств населення, а також учасників АТО та їх сімей;
• створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій;
• модернізація дорожньо-транспортної інфраструктури;
• покращення екологічного стану області, створення ефективної системи утилізації твердих побутових відходів.

З метою реалізації цих пріоритетів та бачення горизонтів реформ, що здійснюються, учасникам наради було поставлено задачу розробити перспективний план розвитку Київської області на 2019-2021 роки, який буде базуватися на відповідних планах об’єднаних територіальних громад.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора