Пошук

Участь у Форумі «Безпечна Київщина»

Дата: 30.01.2019 15:54
Кількість переглядів: 645

30 січня 2019 року перший заступник міського голови С.О. Овчаренко бере участь у форумі "Безпечна Київщина", який проводитись у Міському культурному центрі «Прометей», м. Бровари Київської області за ініціативи громадської організації Поліцейський центр бойових мистецтв "Закон і порядок" та громадської спілки "Асоціація ветеранів війни, учасників АТО, членів сімей загиблих (померлих) та інвалідів війни в м. Києві" та за підтримкою губернатора Київської обласної державної адміністрації.

Мета заходу - правова складова діяльності Муніципальних Варт Київщини, обговорення форм та методів їх роботи для створення комплексного та системного підходу в забезпеченні безпеки громадян.

Враховуючи міжнародний і вітчизняний досвід в створенні умов для ефективної протидії злочинності та безпеки населення громадською організацією "Поліцейський центр бойових мистецтв "Закон і порядок" розроблена програма «Громадянам - надійний захист», яка презентована на форумі «Безпечна Київщина».

Дана програма є платформою для створення Муніципальної поліції – спеціального правоохоронного органу місцевого самоврядування.

Проект програми включає в себе механізм повної взаємодії органів влади, правоохоронних структур, громадських організацій і формувань, засобів масової інформації та населення для протидії злочинності та який реалізується за допомогою наступних аспектів:

- взаємодія між представниками правоохоронних органів та громадян;

- профілактична робота з молоддю та колишніми правопорушниками;

- підвищення громадянської свідомості населення;

- охорона громадського порядку (патрулювання вулиць);

- юридичні консультації;

- збір та передача вагомої інформації в правоохоронні органи;

- участь у законотворчості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора