Про засідання сорок третьої сесії Яготинської міської ради

Дата: 15.11.2018 15:55
Кількість переглядів: 417

Фото без опису06 грудня 2018 року об 11.00 відбудеться засідання сорок третьої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд сесії міської ради винесено питання:

1. Про Звернення депутатів Яготинської міської ради щодо необхідності реагування на ситуацію, що склалася на ринку електричної енергії.

2. Про розгляд депутатського звернення депутата Яготинської міської ради VII скликання  Білиці В.Л..

3. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Яготина за 9 місяців 2018 року.

4.Про інформування Бориспільською місцевою прокуратурою щодо стану законності та правопорядку на території підпорядкованих районів у І півріччі 2018 року.

5. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» Стріхи А.В. про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

6.Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» Білаша О.В. про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

7. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинське ВУ ВКГ» Дзюби М.І. про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

8. Про звіт начальника Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» Білаша В.М. про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

9.Про звіт начальника спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» Басанця М.М. про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

10. Про звіт головного редактора ПП «Редакція газети «Яготин – місто моє» Я.А. Ревенко про роботу підприємства за ІІІ квартал 2018 року.

11.Про погодження штатного розпису комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» на 2019 рік.

12. Про внесення змін до складу окремих комісій Яготинської міської ради.

13. Земельні питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора