Пошук

Мешканець Луганщини скористався Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» (відео)

Дата: 03.07.2017 15:57
Кількість переглядів: 557

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» залучили до добровільного складання зброї та повернення до нормального життя колишнього бойовика так званої «ЛНР».

З початком тимчасової окупації частини території Луганської та Донецької областей мешканець Лисичанського району, піддавшись обіцянкам сепаратистів, приєднався до незаконних збройних формувань.

Перебуваючи в рядах бандформувань, він допомагав облаштовувати блокпости, займався господарською діяльністю, залучався до забезпечення контрольно-пропускного режиму.

Усвідомивши злочинність та аморальність способу життя ватажків бойовиків, чоловік зрозумів, що саме це є їх пріоритетами в процесі «відродження новоросії». Він добровільно відмовився від протиправної діяльності та, боячись кримінальної відповідальності в Україні, виїхав на територію Російської Федерації.

Програмою СБУ «На тебе чекають вдома» чоловік вирішив скористатись за порадою своїх друзів та неодноразового перегляду інформації в Інтернеті. Написавши заяву про добровільний вихід зі складу так званої «ЛНР», він повернувся додому, до своєї родини та наразі очікує на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.

Чоловік закликав усіх тих, хто перебуває в рядах незаконних збройних формуваннях так званої «ЛНР», скласти зброю та, скориставшись можливостями Програми, повертатися до мирного життя.

Прес-центр СБ України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора