Яготинщина святкує День захисту дітей

Дата: 01.06.2017 15:58
Кількість переглядів: 745

Фото без опису1 червня, у перший лiтнiй день Яготинщина долучилась до святкування Дня захисту дітей, адже дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Нагадаємо, що свято було засноване у листопаді 1949 року в столиці Франції, місті Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше це свято відзначалось в 1950 році. В Україні дитячий день взяв свій початок з 1998 року, коли Президент Леонід Кучма підписав Указ ініційований Міністерством України у справах сім’ї, молоді і спорту та інших громадських організацій.

Українські діти – це талановиті юні співаки, танцюристи, музиканти, художники, які радують очі і душі всього світу. Довести цей незаперечний факт у своє свято взялися і молоді яготинські таланти. Тож сьогодні, на сцені, поблизу Яготинського районного будинку культури розгорнулось святкове дійство за участю найменших мешканців Яготина.

На святковому заході були присутні: секретар міської ради Т.І. Рубанчук, перший заступник голови Яготинської райдержадміністрації О.І. Рудніцька, батьки, діти, керівники, вихователі, вчителі, жителі та гості міста.

Всі присутні насолоджувались святковим концертом: танцями від хореографічного ансамблю Яготинської дитячої музичної школи  «Карамельки», зразкового дитячого хореографічного ансамблю Яготинської дитячої музичної школи «Лабіринт», зразкового танцювального ансамблю Яготинської дитячої школи мистецтв «Барвінок».

Учасники дійства подарували чудові пісні у виконанні: Влади Воловаги, Каті Друченко, Юлі Антоненко, Діани Горбатко, Альони Шевченко, Олега Лабудяка та вихованок дитячої музичної школи ансамблю «Дзвіночок».

Неперевершену гру на скрипці подарували учні Яготинської дитячої школи мистецтв Аня Романова та Анатолій Колесник.

Так, багато талантів виховує Яготинщина. І це далеко не всі талановиті діти. Треба сказати, що сьогодні в Київській обласній державній адміністрації проходить обласне свято, присвячене Дню захисту дітей,  і там теж приймають участь  наші яготинці. То ж ми гордимося нашими талановитими діточками. Сподіваємося, що в майбутньому наші таланти засяють і на світовій сцені, адже діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все аби їх дитинство було щасливим і безхмарним.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора